DİYARBAKIR / ÇERMİK - Akkoyunlu İlkokulu

Akkoyunlu İlkokulu

AKKOYUNLU MAH. AKKOYUNLU KÜME EVLERİ NO 15 ÇERMİK / DİYARBAKIR
Vizyon
Eğitim ve Öğretim süreci içinde; Yaşadığı toplum değerlerine saygı gösteren Kendisine, ailesine ve ülkesine karşı sorumluluklarını yerine getiren Haklarını koruyan ve başkalarının haklarına saygı gösteren Fikri, vicdanı ve irfanı hür, sevgi saygılı ve hoşgörülü bireylerin yetişmesi için; Demokratik yönetim anlayışı içinde, kendine güven duyan Teknoloji araçlarını en verimli şekilde kullanan Değişim ve gelişime açık Yerel, Ulusal ve Uluslararası başarılara imza atan örnek bir kurum olabilmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda Atatürk İlke ve İnkilaplarını benimseyen Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı Sağlam karakterli,dürüst Kuvvetli vatan ve millet sevgisi olan İnsani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış İlkesine yararlı, okuyan inceleyen, araştıran Milli ve evrensel değerleri tanıyan ve benimseyen Araştırmac, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen Kendi düşüncelerini sunarken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren Görev ve sorumlulukların bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek
Başarılar
2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuz sekizinci sınıf öğrencilerinden tamamı liselere yerleşmiştir. * Fen Lisesi (3 Öğrenci) * Anadolu Lisesi (8 Öğrenci) * Sağlık Lisesi (1 Öğrenci) * Meslek Lisesi (5 Öğrenci) * İmam Hatip Lisesi (8 Öğrenci)
Başlama 08:20 Bitiş 14:30
Öğretmen Servisiyle ulaşım sağlanmaktadır.
Taşıma Merkezli Köy
İl Merkezine 80 km, İlçe Merkezine 17 km